Op zoek naar opleiding tuinaanleg?

opleiding tuinaanleg
 
Tuinaanleg
Tuinaannemer tuinverzorger voltijdse dagopleiding Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Heb je groene vingers en steek jij graag de handen uit de mouwen? In deze 1 jarige opleiding kom je meer te weten over groenbeheer en tuinaanleg. Deze intensieve praktijkgerichte 1-jarige opleiding bestaat uit werkplekleren bij een erkend tuinaannemer-tuinverzorger en campusleren, die op elkaar inspelen.
autoleningen
Tuinaanlegger-groenbeheerder tuinaannemer Syntra AB.
Over de cursus. In deze opleiding word je stapsgewijs opgeleid tot een startende ondernemer die zelf instaat voor de uitvoering van het beheer/onderhoud en aanleg van tuinen en groene ruimten. Je werkt daarbij vooral in de private tuinaanleg en tuinonderhoud.
opleidingen avondschool
Tuinaanleg 1 CVO De Verdieping.
Het is een microcosmos die wij kunnen maken en beheersen, waarin we allemaal een god in het diepst van onze gedachten kunnen zijn. In de opleiding tuinaanleg leert u de praktische vaardigheden om een tuin te maken. De doelstelling van deze cursus is het omzetten van een tuinidee naar een effectieve tuin, met paden, beplanting, omheining en een waterpartij.
Sleutelmaker
Voltijdse dagopleiding tuinaanlegger-groenbeheerder SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Alle prijzen inclusief BTW. Interesse in deze opleiding? Ontdek er alles over op onze infodag op 30/08. Inleiding tot de sector, veiligheid, werkvoorbereiding, afwerking en controle na elke opdracht, gereedschappen, tuinstijlen, bodemkunde, bemestingsleer, algemeen onderhoud, aanplantingen, onkruid wieden, beplantingen, gazon, snoeien. Module Fytolicentie P1. ziekten en plagen herkennen. hoeveelheid sproeistof kunnen bepalen. juiste bestrijdingsmiddelen kennen. Module Groen en Tuinbeheer. Werkorganisatie: werkvoorbereiding, afwerking, controle, veiligheid, gereedschappen. Basisopdrachten: plantenkennis, gazon, snoeien en scheren, vijvers, bouwkundige elementen, bedrijfsbezoeken of vakbeurs., Module groen en tuinaanleg.
getuigen bij huwelijk
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Je kiest zelf hoe lang je over de opleiding doet je kan bij ons op school examen afleggen tot 5 jaar na start van de opleiding en combineert je studie dus makkelijk met een job en/of gezin! Wat is de leeftijd van de cursisten?
samenvoegen leningen
Word hovenier VDAB.
Zoek een opleiding. Leren op de werkvloer. Begeleiding naar werk. Schrijf je in. Pas van school. Rechten en plichten. Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Bij VDAB kan je een een uitstekende opleiding hovenier volgen. Bekijk alvast eens ons filmpje waarin cursisten getuigen.
Opleiding Tuinontwerp Centrum Voor Avondonderwijs.
Je bent in ieder geval verzekerd van werk na het volgen van deze opleiding tuindesigner! Voor wie is deze opleiding bedoeld? Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen. De opleiding tuindesigner is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen.
Tuinaanlegger groenbeheerder Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Er is geen voorkennis vereist voor deze opleiding. Deze cursus gaat ook door op enkele zaterdagen van 8u30 tot 16u30 en dit soms op verplaatsing. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht. Voor de module Basis tuinaanlegger-groenbeheerder eerste module is het mogelijk om een instaptest af te leggen. Heb je de nodige voorkennis en slaag je in deze test waarin zowel praktisch als theoretisch wordt getoetst als je de kennis en vaardigheden van de eerste module onder de knie hebt, mag je deze overslaan. Neem hiervoor contact op met de cursusbegeleider in campus Roeselare. inschrijven download de fiche. deel dit bericht. Inleiding tot de sector veiligheid. Aanplantingen plantkunde, onkruid wieden, beplantingen, gazon, snoeien. Bedrijsfsbezoek of vakbeurs. Medewerker Groen en tuinbeheer. Werkorganisatie onderhoud beheer. Bedrijsfsbezoek of vakbeurs. Medewerker Groen en tuinaanleg.
Tuinaanlegger-groenbeheerder SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Alle prijzen inclusief BTW. Interesse in deze opleiding? Ontdek er alles over op onze infodag op 30/08. EERSTE OPLEIDINGSJAAR TUINAANNEMER-TUINVERZORGER. Basis tuinaanlegger-groenbeheerder 76 uur. Inleiding tot de sector. Afwerking en controle. Aanplantingen Plantkunde-plantenkennis Onkruid wieden beplantingen. Gazon Soorten grassen. Snoeien Snoeitechnieken snoeiwijzen. Bedrijfsbezoek of vakbeurs. Groen en tuinbeheer 116 uur. Werkorganisatie Onderhoud en beheer werkvoorbereiding. Afwerking, controle en bijsturen. Groen Plantenkennis Gazon Snoeien en scheren Vijvers Bouwkundige elementen. Bedrijfsbezoek of vakbeurs. TWEEDE OPLEIDINGSJAAR TUINAANNEMER-TUINVERZORGER. Fytolicentie P1 18 uur. Groen en tuinaanleg 148 uur.

Contacteer ons