Resultaten voor voetbalveld onderhoud

voetbalveld onderhoud
 
CCR bvba: Voetbalvelden.
Verticuteren en Wiedeggen. De aanleg, onderhoud en renovatie van voetbalvelden is een van onze dienstenpaketten. Hiervoor beschikken wij over een zeer uitgebreid machinepark om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Een mooie verzorgde grasmat bekoort spelers en bezoekers!
witgoedhandel-dezwaan.nl
Groenservice BVBA Home.
Renovatie van bestaande golfterreinen, van bunkers tot tees, greens, fairways. Op golfbaan en voetbalveld, maaien en alle andere specifieke onderhoudswerken tot het volledige onderhoud. Je kan bij ons terecht voor alle raad, als het maar over GRAS gaat. Bekijk onze projecten.
http://prolocks.be/slotenmaker/Antwerpen
Onderhoud van voetbalvelden en sportvelden door RB Tuinen.
Onderhoud van voetbalvelden en sportvelden. Als het gras groener mag zijn! Sinds jaar en dag wordt er gevoetbald op een traditioneel sportveld. Voor een optimaal onderhoud van een sportveld kunt U terecht bij RB tuinen. Sportveldonderhoud is te verdelen in een periodiek en een specialistisch onderhoud.
AdWords
Sport De Ceuster.
Dagelijks en structureel onderhoud. Een sportveld onderhouden is veel meer dan gras maaien of kunstgras borstelen. Afhankelijk van uw spelkalender en de weersomstandigheden zal uw veld er dank zij het juiste onderhoudsschema en met de juiste kennis en middelen geweldig bijliggen en verlengt u de levensduur.
Onderhoudstips voetbalveld Expoline Voetbalmateriaal.
Net nadat de winter voetbalvelden in modderpoelen veranderde, geeft Expoline voetbalmateriaal.com graag enkele tips om grasmatten weer speelklaar te krijgen. Verwijder dood organisch materiaal van de grasmat. Rottende bladeren, takken en andere sporen van de herfst horen niet thuis op een voetbalveld.
Onderhoud Sportinfrabouw.
Sommige besturen voorzien een complete bemesting bij het groot onderhoud, anderen een gedeeltelijke bemesting en weer anderen helemaal niets. In ieder geval de meeste sportvelden worden zwaar tot zeer zwaar belast, daarom is een goede bemesting over het gehele jaar verspreid broodnodig.
Lovanhop: winteronderhoud.
xtragrass / event. Voetbal is een echte wintersport! Tijdens het grootste gedeelte van de competitie groeit het gras niet of nauwelijks. Daarom is het belangrijk al tegen het einde van het grasgroeiseizoen te anticiperen om problemen tijdens de herfst en winter voor te zijn. Het onderhoud van sportvelden in de aanloop naar de moeilijke periode is vooral gericht op stabiliteit, vlakheid en waterdoorlaatbaarheid.
Onderhoud voetbalvelden: alles wat u moet weten.
Maar de praktijk leert ons dat het niet eenvoudig is. In deze 3-delige reeks komen volgende zaken rond het onderhoud van voetbalvelden aan bod.: De oorzaken van het probleem van overbelasting. De best practices voor het bewerken van een voetbalveld: maaien, verticuteren bemesten.

Contacteer ons