Meer resultaten voor onderhoud voetbalvelden

onderhoud voetbalvelden
 
Onderhoud Sportinfrabouw.
Sommige besturen voorzien een complete bemesting bij het groot onderhoud, anderen een gedeeltelijke bemesting en weer anderen helemaal niets. In ieder geval de meeste sportvelden worden zwaar tot zeer zwaar belast, daarom is een goede bemesting over het gehele jaar verspreid broodnodig.
http://www.antwerpsdakbedrijf.be/groendak/
Groenservice BVBA Home.
Renovatie van bestaande golfterreinen, van bunkers tot tees, greens, fairways. Op golfbaan en voetbalveld, maaien en alle andere specifieke onderhoudswerken tot het volledige onderhoud. Je kan bij ons terecht voor alle raad, als het maar over GRAS gaat. Bekijk onze projecten.
Onderhoudstips voetbalveld Expoline Voetbalmateriaal.
Net nadat de winter voetbalvelden in modderpoelen veranderde, geeft Expoline voetbalmateriaal.com graag enkele tips om grasmatten weer speelklaar te krijgen. Verwijder dood organisch materiaal van de grasmat. Rottende bladeren, takken en andere sporen van de herfst horen niet thuis op een voetbalveld.
Onderhoud van voetbalvelden en sportvelden door RB Tuinen.
Onderhoud van voetbalvelden en sportvelden. Als het gras groener mag zijn! Sinds jaar en dag wordt er gevoetbald op een traditioneel sportveld. Voor een optimaal onderhoud van een sportveld kunt U terecht bij RB tuinen. Sportveldonderhoud is te verdelen in een periodiek en een specialistisch onderhoud.
Sport De Ceuster.
Plannen en ontwerpen. Bouwen en renoveren. Dagelijks en structureel onderhoud. Sinds meer dan 20 jaar, heeft De Ceuster nv een onvergelijkbare ervaring opgebouwd in de ontwikkeling, de aanleg, het onderhoud en de renovatie van sport en recreatievelden: voetbalvelden, aanleg van golfterreinen, atletiekpistes, hockeyvelden, paardenrenbanen.
CCR bvba: Voetbalvelden.
Verticuteren en Wiedeggen. De aanleg, onderhoud en renovatie van voetbalvelden is een van onze dienstenpaketten. Hiervoor beschikken wij over een zeer uitgebreid machinepark om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Een mooie verzorgde grasmat bekoort spelers en bezoekers!
Aanleg sportvelden, onderhoud gras en sportvelden, Hoogstraten, renovatie sportvelden, nieuwe grasvelden, prikken voetbalvelden, verticuteren voetbalplein, Antwerpen, graszoden, rolgazon, speelgazon.
De heraanleg of de renovatie zelf maakt maar 25% van het geheel uit, de overige 75% word bepaalt door het dagelijkse onderhoud van zowel: keuze graszaad en meststoffen, maaien, bemesten, beregenen, enz.Verder nog een belangrijke factor zijn de weersomstandigheden tijdens de ontwikkeling van uw grasmat, wat tevens niemand kan voorspellen of beïnvloeden maar waar we toch meer en meer moeten mee rekening houden.
Lovanhop: winteronderhoud.
Tijdens het grootste gedeelte van de competitie groeit het gras niet of nauwelijks. Daarom is het belangrijk al tegen het einde van het grasgroeiseizoen te anticiperen om problemen tijdens de herfst en winter voor te zijn. Het onderhoud van sportvelden in de aanloop naar de moeilijke periode is vooral gericht op stabiliteit, vlakheid en waterdoorlaatbaarheid.
Onderhoud voetbalvelden: alles wat u moet weten.
Onderhoud voetbalvelden: alles wat u moet weten 1/3. Onderhoud voetbalvelden; het is brandend actueel. Anderlecht moet nog voor de start van Play-Off I een nieuwe grasmat aanleggen, Club Brugge legde zonet de 2 e grasmat op 3 maanden tijd, en de spelers van Standard noemen hun eigen terrein een patattenveld.

Contacteer ons