Meer resultaten voor grote tuinen

grote tuinen
 
Slimme producten om je tuin te onderhouden.
Perfect voor aangelegde tuinen met een combinatie van sierbloemen, gazon en moestuin. De installatie is eenvoudig en de kit kan bovendien aan het weerstation Netatmo worden gekoppeld om de besproeiing automatisch af te stemmen op de stand van de pluviometer. Een belangrijke troef voor grote tuinen!
airco
Alle tuinvogels in één oogopslag Het Grote Vogelweekend van Natuurpunt.
Het Grote Vogelweekend van Natuurpunt. Hoe tel je mee? Begijn Le Bleu. Hoe tel je mee? Begijn Le Bleu. Alle tuinvogels in één oogopslag. Klik hier voor nog veel meer tuinvogels. Privacy-voorwaarden van Natuurpunt. Tuingids voor Blije Vogels. Hoe kan je de vogels in jouw tuin helpen?
seo title
Smout NV.
Hiervoor werken we samen met gerenommeerde plantenkwekers over heel Europa. We hebben intussen heel wat ervaring in het plaatsen van grote planten in nieuwe of bestaande tuinen. Door aangepaste machines kan er tot in het kleinste hoekje een solitair exemplaar geplaatst worden.
generator
Parnassia Gardens is gespecialiseerd in Tuinarchitectuur, Onderhoud en Aanleg van zowel kleine als grote tuinen, van modern tot klassiek.
Parnassia Gardens werd opgericht in 1996 en is gespecialiseerd in Tuinarchitectuur, Onderhoud en Aanleg van zowel kleine als grote tuinen, van modern tot klassiek. De drijvende kracht achter Parnassia is Geert Desmedt, gediplomeerd Landschaps-en Tuinarchitect, afgestudeerd in 1992 aan de Erasmushogeschool te Brussel, Departement PHITS-Anderlecht.
GOOGLE
Home VDB Tuinarchitectuur. Home VDB Tuinarchitectuur.
Of u nu op zoek gaat naar een tuinontwerp in Merchtem, Opwijk, Lebbeke, Aalst of ver daarbuiten, overal geldt dezelfde regel: niet de grootte van uw tuin telt, wél het tuinontwerp. Tuinontwerp op maat. Ruimte creëren in een kleine tuin? Het overzicht bewaren in een grote tuin?
kelderdichting
Hovenier onderhoud parken en tuinen Crescendo CVO.
Je leert gewassen aanplanten, onderhouden en snoeien. Je begint eerst begeleid, nadien zelfstandig in kleine tuinen. Daarna zie je hoe je grote tuinen, parken en plantsoenen elk seizoen moet onderhouden. Na je opleiding kan je aan de slag bij steden of gemeenten, hoveniersbedrijven, ontwerpbureaus, groenvoorzieningsbedrijven, recreatiedomeinen, boomverzorgingsbedrijven en aannemers.
lening
Grote tuinen PUURGROEN.
dakwerken platte daken
Klus en tuinwerking Wok Brugge.
De sterkte van dit team is dat er in grote tuinen een zeer gevarieerd takenpakket is. Er zijn taken voor zowel de sterke medewerkers als voor mensen met minder mogelijkheden. De groep neemt het volledig onderhoud van een zevental grote tuinen voor hun rekening.
nagelstudio leuven bondgenotenlaan
Tuinaanleg voor kleine en grote tuinen bij Vilain Guy Garden Styling.
We leggen al meer dan een kwarteeuw kleine en grote tuinen aan in regio Oost-Vlaanderen en gaan daarbij geen enkele uitdaging uit de weg. Een kleine tuin groter doen lijken, eerst een regenput steken voor we nivelleren en aanplanten, ook een tuinomheining en wilt u ook verhardingen zoals opritten en terrassen laten plaatsen?
prince2 foundation
Kruiden en Inspiratietuin.
Centraal in de tuin staat het verhaal van de kruiden en hoe mensen van alle tijden en culturen die tot op vandaag gebruikt hebben en gebruiken. De Kruiden en Inspiratietuin bestaat uit twee grote delen: de hortus officinalis en de campus officinalis. In beide tuinen staan telkens ongeveer 250 verschillende kruiden en kruidachtige planten.
rentevoet
Realisaties grote tuinen.
Linkhout 2011: volledige aanleg / kijktuin. Villatuin met stedelijk karakter. Genk 2013: Volledige gefaseerde tuinrenovatie. Linkhout 2011: volledige aanleg / kijktuin. Contacteer ons hier.: Maak uw wensen nu kenbaar via onze project planner. Wij verlenen u graag ons eerste advies.

Contacteer ons