Meer resultaten voor Aanleg voetbalvelden

Aanleg voetbalvelden
 
Voetbalveld Scheerlinck Sport.
Home Aanleg Voetbalveld. De aanleg van een voetbalveld. Een modderterrein, oneffenheden, te weinig gras, het voetbalveld vormt vaak een excuus voor een mindere prestatie. Steeds meer mensen zijn dan ook overtuigd van de voordelen van voetballen op kunstgras. De ontwikkeling van kunstgrassystemen staat bovendien niet stil.
leemanskredieten.be
Groenservice BVBA voetbal.
Regeneratie van voetbalvelden. Regeneratie van voetbalvelden. Regeneratie van voetbalvelden. Regeneratie van voetbalvelden. Regeneratie van voetbalvelden. Make-over voor grasmat in Constant Vanden Stockstadion. In het voorjaar 2016 werd de grasmat van RSC Anderlecht vervangen. Na drie dagen was het terrein speelklaar. Make-over voor grasmat in Constant Vanden Stockstadion. Op RSCA werd de aanleg van een nieuwe kunstgrasstrook in de neutrale zone gerealiseerd.
website optimisation
Normen en eisen kunstgras voetbalvelden renovatie en nieuw aanleg FIFA en KNVB.
Bestaande kunstgras voetbalvelden vanaf bouwjaar 2010 moeten als ondergrens minimaal voldoen aan de KNVB gebruikersnorm. De criteria voor deze norm liggen beduidend lager dan die van NOCNSF-KNVB2-15 norm maar voldoende dat een veld veilig genoeg is om op te sporten.
linkbuilding
Sportvelden Dolmans Landscaping.
Dit doen we al meer dan 40 jaar voor gemeenten en sportverenigingen volgens de hoogste normen van de sportbonden. Aanleg, renovatie en onderhoud van voetbalvelden. De aanleg van onze voetbalvelden voldoen aan de hoogste normen van de KNVB, FIFA en Kiwa ISA Sport.
Aanleg sportvelden, onderhoud gras en sportvelden, Hoogstraten, renovatie sportvelden, nieuwe grasvelden, prikken voetbalvelden, verticuteren voetbalplein, Antwerpen, graszoden, rolgazon, speelgazon.
Sinds we actief zijn in de sportvelden, zijn we er ook meer en meer van bewust dat er nog heel wat te doen valt in de aanleg en onderhoud van natuur grasvelden. Vooral niet alleen in het uitvoeren van de werken maar nog meer in advies voor een degelijk onderhoud en deze van bemesting tot beregening, maaien, enz.
Sportterreinen aanleg toebeh. goudengids.be.
Beoordeel dit bedrijf. 3540 Herk-de-Stad Eggelstraat 4. Sportterreinen Aanleg Toebeh, Snoeien vellen van bomen, Draineerwerken, Snoeien, Vellen van bomen, Herk-de-Stad, Aanleg, Renovatie voetbalvelden, Onderhoud. Beoordeel dit bedrijf. 2275 Lille Broekzijstraat 60. Sportterreinen Aanleg Toebeh, totaalproject, aanleg sportvelden, voetbalvelden, paardenpistes, drainagewerken, Nivelleringswerken.
Sport De Ceuster.
Plannen en ontwerpen. Bouwen en renoveren. Dagelijks en structureel onderhoud. Sinds meer dan 20 jaar, heeft De Ceuster nv een onvergelijkbare ervaring opgebouwd in de ontwikkeling, de aanleg, het onderhoud en de renovatie van sport en recreatievelden: voetbalvelden, aanleg van golfterreinen, atletiekpistes, hockeyvelden, paardenrenbanen.
Kunstgras voetbalveld Aanleg kunstgras KSP-Kunstgras. Kunstgras voetbalveld Aanleg kunstgras KSP-Kunstgras.
De aanleg van een kunstgras voetbalveld vraagt om kennis en vakmanschap. KSP-Kunstgras is gespecialiseerd in de aanleg en inrichting van kunstgras voetbalvelden. Voor de aanleg van een kunstgras voetbalveld beschikt KSP over de juist opgeleide mensen en professioneel materieel. Kunstgras voetbalveld kopen.
Onderhoud en aanleg van sportvelden en grasvelden Overnamemarkt.
Bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van grote grasvelden zoals voetbalvelden, parken, grasparkings enz. Via onderaannemers ook aanleg van infrastructuur zoals tennisvelden, speeltuinen enz. Een groot deel van de omzet bestaat uit contracten die lopen over een of meerdere jaren.
Onderhoud en aanleg van sportvelden en grasvelden ABMplus ABMplus.
Onderhoud en aanleg van sportvelden en grasvelden. Bedrijf gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van grote grasvelden zoals voetbalvelden, parken, grasparkings enz. Via onderaannemers ook aanleg van infrastructuur zoals tennisvelden, speeltuinen enz. Een groot deel van de omzet bestaat uit contracten die lopen over een of meerdere jaren.
CCR bvba: Voetbalvelden.
Verticuteren en Wiedeggen. De aanleg, onderhoud en renovatie van voetbalvelden is een van onze dienstenpaketten. Hiervoor beschikken wij over een zeer uitgebreid machinepark om elke opdracht tot een goed einde te brengen. Een mooie verzorgde grasmat bekoort spelers en bezoekers!

Contacteer ons