Meer resultaten voor tuinaanleg met zwembad

tuinaanleg met zwembad
 
Aanleg zwembad en tuinaanleg in één totaalproject.
Door onze ruime ervaring op gebied van tuinarchitectuur en tuinaanleg, waarbij de wens van de klant steeds op maat wordt uitgewerkt, krijgt zwembad en zwemvijverbouw bij ons een andere betekenis. Wij geven uw waterproject niet zomaar een plaats in de tuin maar wel dé meest uitgelezen plek. Steeds wordt de inplanting van het zwembad, zwemvijver of zwemspa met een brede visie bekeken.
straalcabine
Strak poolhouse en tuinaanleg rond bestaand zwembad.
Bezoek deze tuin, scroll naar rechts. Hier was de opdracht om rond een bestaand zwembad sfeer te creëren. Voor het strakke poolhouse met terrasverwarming, werd gekozen voor een combinatie van afrormosia hout en antracietkleurige trespa, die mooi aansluit bij de moderne uitbouw van de woning.
lening
Gespecialiseerd in tuinontwerp en tuinaanleg, met de focus op totaalprojecten Wim Verrezen Tuinarchitectuur.
Wij zijn gespecialiseerd in tuinontwerp en tuinaanleg, met de focus op totaalprojecten. Droomt u van een tuin waarin alle details op elkaar zijn afgestemd? Een tuin waarin het heerlijk vertoeven is? Wij maken deze droom werkelijkheid vanaf het ontwerp tot het onderhoud. Ontdek onze projecten. Laat u inspireren door onze realisaties. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of zou u graag een zwembad of zwemvijver laten bouwen in uw tuin?
backlinking
Tuinaanleg Tuin met zwembad en poolhouse.
Wie zijn we. Tuin met zwembad en poolhouse. Deze tuin hebben we volledig aangelegd behalve de hoge haag links. Heel wat constructiewerken waren hier nodig keermuren en trappen. Rond het zwembad is er gekozen voor een bekleding in natuursteen blauwe hardsteen.
Aanleg zwembaden Groenbedrijf Van Vlierden: tuinaanleg voor particulieren als bedrijven, zwembaden, zwemvijvers, groendaken en gevelbegroeiing.
De samenwerking met twee ervaren zwembadbouwers garandeert een perfect verloop van de tuinaanleg en de gelijktijdige realisatie van het zwembad. Met één onderhoudscontract bent u meteen verzekerd van een piekfijne verzorging van zwembad en tuin. Bouwkundige zwembaden in samenwerking met Willy Naessens Swimming Pools.
Kesters Tuinaanleg Aanleg Tuin Vijver Zwemvijver en Eco Zwembad.
Kesters tuinaanleg houdt zich sinds 2001 bezig met de aanleg van tuinen en heeft zich gespecialiseerd in het maken van vijvers en zwemvijvers. Oog en oor voor de wensen van de klant en een goede prijs-kwaliteit verhouding vinden wij zeer belangrijk. Vanaf heden gaan wij verder onder de naam Waterland Tuinen BVBA. Samen met een team gemotiveerde werknemers, zorgen wij ervoor dat aan al u wensen wordt voldaan. Neem een kijkje op onze website en laat u inspireren voor de aanleg van uw tuin, vijver, zwemvijver of ecologisch zwembad.
Zwembad en tuin: de totale inrichting.
Gaat u voor het complete plaatje? Reken dan op Leisure Pools voor hulp bij uw tuinaanleg. Een mooi zwembad verdient immers een plekje in een prachtige groene tuin met een sfeervolle aankleding; een sublieme buitenruimte waar u zich in alle rust kan terugtrekken.
Tuinontwerp en aanleg Relaxzwembaden.
Alles begint met een verkennend gesprek. Gaat het om zwembadbouw, om tuin en terrasaanleg, verlichting of beregening Relaxzwembaden heeft het allemaal in de vingers. Tuinontwerp en aanleg. Na de bouw van het zwembad wordt de tuin weer netjes achter gelaten.

Contacteer ons